Succé

http://m.youtube.com/watch?v=UizlkbS61mQ

Idag sköter inte jag snacket!

/ practice makes perfect


Ta dig till nästa nivå

Att ta dig själv till nästa nivå kan vara svårt men jag ska försöka ge dig lite tips nu.

Alla golfare tränar puttning, alla tränar drives, alla tränar på att skruva bollen hit och dit kors och tvärs. Alla basketboll spelare tränar free throw, jumpers, crossovers och med mera. Alla elit spelare tränar som proffs. Men sen när det är tävling så skiter det sig ändå. Och det är för att du inte ändrat din mentalitet. Du kan inte träna som ett proffs men inte tro att du skulle klara av att spela som ett proffs.
Så innan du ändrar din träning måste du ändra vem du är och hur du tänker. Och för att ändra något måste du antingen sluta med något eller börja med något nytt, och i detta fall är det att ändra din mentalitet. Som jag sagt tidigare så måste du va ditt #1 fan!
Och när du bemästrat detta så kommer resultaten komma!

Frågor? Kommentera!

Practice makes perfect!


Practice makes perfect

Hallå där!

Idag ska vi prata om din mål linje.
Folk frågar om övningar och tips och sen frågar dom hur lång tid det kommer ta innan dom blir bra på det eller kan det. Testa tipset och metoden först och främst. Du kan inte tänka på hur lång tid det kommer ta för dig att nå mållinjen innan du ens börjat tävlingen! Man måste ta ett steg i taget. Det finns inga genvägar till att bli bra. "a journey of a million mules starts with one step" en resa på en miljon mil börjar med ett steg. Man kan bara ta ett steg i taget, oavsett vart du ska eller hur långt du ska. Alla du sett upp till, har börjat sin resa dit med ett första steg, och sen fortsatt med ett i taget.

Har ni frågor kommentera!

Practice makes perfect!


Din dröm

Tja!
"var ärlig mot dig själv" är en fras som används en del i denna blogg. För att säga till mig eller någon annan att "jag gör det här och det här" rör inte mig ur fläcken, det ökar kanske sitt självförtroende men i slutändan måste du vara ärlig mot dig själv. För att säga saker och göra saker är två fruktansvärt olika saker. Och det är det som skiljer den bra mot den dåliga.
Istället för att gå till din tränare så fort det inte går som det ska, fråga dig själv om du gjort det du skulle göra på träningspasset. Det är du som hindrar dig själv från att utvecklas, så fråga dig själv först.
Jag ger gärna tips. Är det något så kommentera inlägget med din fråga.
// pratice makes perfect


Nu tar vi tag i drömmen!

Tja allihop! Sorry för jag har vart as dålig på att skriva till er, men mycket är pågång! Att ha mottgångar är tufft. Det vet alla! Och alla vet det för alla har haft mottgångar! Men när du har mottgångar, vad gör du då? Ramlar du ihop och ger dig aldrig in på skiten igen? Eller samlar du kraft och tar dig ur skiten och når din dröm? För som jag sagt du kommer inte vakna upp en morgon och vips så har du guldtackor kring dig. Alla vill ha stjärnglans men få vill arbete för den. Så vad gör du när du faller?


RSS 2.0