Ruggigt tråkig dag!

Dra och bada vad det regnat idag! Som tur är finns det tak man kan stå och slå under! Vad gör ni när det regnar ute och ni ska träna? Som inlägget igår handlade om, var ärliga mot er själva! Jag ska ner till gymmet nu och sen blir det till att sova för imorrn är första dagen på torshälla open! // practice makes perfect


Grym dag!

Tja!
Tänkte bara berätta om en sjukt rolig grej som hände idag sen blir det motivation! Idag träffade jag en man vid namn Joni Roponen. Han jobbar på EFX Scandinavia och dom gör magnet armband. Jag har alltid vart lite skeptiskt till såna här armband om deras påverkan och allt men det hjälper. Jag kunde inte tro mina ögon när jag såg skillnaden. Jag kände själv hur min blick blev helt tom. Och Joni berättade en jätte fin historia om en man han hjälpt som har Parkinson. Han var flygkapten men var tvungen att lägga ner pga sin Parkinson, och innan han träffade Joni kunde han knappt gå, han var tvungen att hålla i sig vart han än gick, och så fort han tog på sig ett EFX armband så slutade han skaka och kunde gå normalt. Idag jobbar han till och med! Tror ni inte mig så testa banden själva! Dom e grymma!
https://m.facebook.com/home.php?refid=9#!/profile.php?id=156646597685304&__user=1111872167 gå gärna in och gilla EFX på Facebook!

Nu till de ni vill ha av mig! Ärlighet till er själva. Vissa säger till mig att dom slår 1000 bollar per dag, puttar i 2 timmar och speltränar, men dom blir inte bättre. Och så undrar dom varför? De e troligen för att dom där 1000 bollarna är 10 seriös och 990 lallar slag, puttningen är nog 10 minuter lång men det är så tråkigt att träna så 10 minuter känns som 2 timmar. Jätte kul med mail och kommentarer och sånt men tänk efter innan ni frågar. För jag har svårt att tro att du blir sämre av 1000 slag och 2 timmar putt träning... Nu ska jag till gymmet! // practice makes perfect


Hej alla!

Så här innan läggdags brukar jag alltid ta mig en funderare, jag kan tänka på allt från hur många badkar man kan fylla med allt vatten som finns i Atlanten till vad jag ska göra på golfbanan imorrn.

Men idag tänkte jag på mig själv och hur jag är som person. Och jag är en kille som tror sjukt mycket på mig själv. Men samtidigt väldigt ödmjuk och sätter ofta vänner och familj före mig själv. Och frågar någon vem jag tycker är bäst i världen på golf säger jag av ren reflex Tiger Woods, men egentligen tycker jag att jag själv är det.
Och nu frågar ni om jag är dum. Men tror ni på riktigt att Tiger tycker Jack Nicklaus är bäst genom tiderna? Eller tror ni Sidney Crosby tycker Wayne Gretzky är bäst genom tiderna? Man måste tro så mycket på sig själv annars kommer man inte bli bäst!
Men sen utåt måste man visa sin ödmjuka sida! Även inom detta område krävs träning. // practice makes perfect


Åter tillbaka!

Hej igen!
Shit va länge sen det va jag blogga nu och spred lite motivation!

Hockey VM har startat och vilken start Sverige fått! The Players Champion blev Matt Kuchar iår! Players är någonting jag drömmer om att få spela. Och vinna för den delen. Inte ska Stenson få den äran att vara enda svensk som vunnit den...

Trots att jag inte är världens största och bästa bloggare har jag faktiskt fått förfrågningar om saker och ting. Vad har du i hcp till exempel! Och då har jag svarat +2( vilket jag har ) och då fick jag som svar av en, -jävlar! Hur kan du ha så lågt?
TRÄNING!
Som jag skrev i det allra första inlägget i bloggen, jag har vuxit upp på golfbanan, det är min grej. Jag har alltid velat åka till golfbanan för att träna och bli bättre! Ingen har behövt släpa mig dit! Så nästa gång du sitter och funderar på varför Peter Hanson skjuter lägre scorer än du, eller varför Niklas Lidström kan stoppa den i krysset från blå och inte du så vet du svaret. Det är träning.
// practice makes perfect


RSS 2.0