Ny dag ny träning!

Godmorgon!
Låt oss säga att ni spelar hockey. Och ni vill så gärna nå en plats i regions laget eller i ett elitserielag eller ni vill nå top 10 någonsin vad som helst. Ni ställer klockan på 10 iaf. Ni går upp 10 och tycker ni är skit duktiga för det är ju faktiskt lördag och jag var ute till typ 2 med kompisarna igår. Äter er frukost slår på facebook bara lite grann innan ni drar ut och springer.
Här kommer den intressanta delen.
Det ni bör veta är att 3 timmar innan ni tänkte gå upp var er värsta motståndare ute och sprang. Och han var utvilad redan då för han chillade med sina polare till 11 sen drog han hem och sov, han slog inte på facebook innan löpningen, han gick upp 7 utvilad som den hardworker´n han är eller hon för den delen, åt sin skink macka och gjorde det han skulle. Vilket var att löp träna så han kan bevisa för alla coacher, scouter alla, att han förtjänar platsen mycket mer än vad ni gjorde. Åter igen eller hon.
Ni bör också ha i åtanke att när ni är klara med era 3 kilometer och tycker ni gjorde as bra ifrån er, så sprang er värsta motståndare 4 kilometer.
Att bli bra på någonting kräver mycket mer arbete än va alla tror. Man kan inte trolla lite med knäna och vips så blev man det man alltid velat. Om det nu är advokat, basketproffs eller golfproffs. Ska du bli proffs måste du alltid överbevisa ditt egen satta mål för varje träning. Du måste alltid gå ett steg till eller slå ett slag till eller läsa en rad till what ever. Och räkna med att tuffa tider kommer. Du kommer köra på så många gupp längs vägen så det är löjligt. Tänk då på hur mycket ni verkligen vill bli bra på det ni gör och se förbi den där lilla knuffen ni precis fick och arbeta lika hårt som tidigare.  Brukar gå upp fem, men går upp samtidigt som min motståndare idag!
// Practice makes perfect!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0